søndag 18. mai 2008

17. mai

En kjempefin 17. mai, til tross for at været ikke helt var på lag. I år droppet vi bytur og koste oss litt både på Vålerenga og Kampen. Eva Helen og småttisene kom hit til til frokost og noen var faktisk veldig sultne. Gabriel, som vanligsvis ikke er så glad i mat, spiste hele 5 pølser med lompe ogLillemor klarte 3 før hun ga opp. Så lekte barna litt, mens vi voksne faktisk fikk sludret litt.
Etterpå tuslet vi til Kampen og spiste 17. mai bløtekake og gele. Kaken var et familieprosjekt som både Gabriel og Lillemor har vært med og pyntet. Den var både vakker og velsmakende. Så måtte vi leke litt igjen. Leke vil si at mormor og gjerne mamma blir med på barnerommet og stort sett er tilstede. De små kan godt leke med seg selv, men vil gjerne ha voksenselskap der. Hva er egentlig koseligere enn det. Bidra i det små, høre på hva de har og fortelle og kanskje svare på noen spørsmål. Få en liten klem og nyte synet av VERDENS HERLIGSTE barnebarn.

Litt senere på kvelden kom Dag hjem fra Portugal, etter to ukers ferie. Koselig å få mannen min hjem igjen.

Konklusjonen blir som i skoledagers stiler; "og alle var enige om at det hadde vært en fin dag".

Dårlig med bilder av dagen, men så fort Eva Helen får lagt ut litt i bloggen sin, iler jeg inn og stjeler noen der. Så bilder kommer litt senere.

Ingen kommentarer: